Bamboe dekbed

Bamboe dekbed

Voor een zijdezacht gevoel en een heerlijke nachtrust kiest u voor een bamboe dekbed. Ze zijn luchtig en hebben een goed absorberend vermogen zodat u het droog houdt terwijl u slaapt. Kies nu uit ons aanbod voor een dekbed dat bij u past.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snel thuisbezorgd 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: info@dekbedden.nl

Bamboe dekbedden op Dekbedden.nl

Bamboe dekbedden zijn niet heel veel voorkomende producten. Dit komt omdat het een niet voor de hand liggend materiaal is. Veel mensen hebben bij Bamboe de associatie van de harde plant die in het wild groeit. Dit beeld klopt deels, maar van de plant komen vezels af, die door een viscoseproces omgezet worden in kunstzijde. Dit materiaal is juist heel erg zacht en luchtig, waardoor bamboe uitermate geschikt is voor met name zomerdekbedden. Bamboe dekbedden onderscheiden zich van donzen, synthetische en wollen dekbedden door hun luchtigheid.

Eigenschappen bamboe dekbedden

Bamboe dekbedden zijn ideaal voor mensen die het ’s nachts snel warm hebben of die nachtelijk zweten, omdat ze een erg hoog absorberend vermogen hebben. De vulling van zo’n dekbed bestaat uit de zijden vezelbolletjes die hierboven worden beschreven. Deze bolletjes nemen gemakkelijk vocht op, waardoor dit dekbed niet snel klam zal aanvoelen. Het vocht wordt namelijk meteen geabsorbeerd waardoor de buitenkant van het dekbed droog blijft aanvoelen. Naast de vochtopname voorkomt een bamboe dekbed de verspreiding van bacteriën. De bamboevezels zijn licht en hol en zorgen daarvoor voor prima doorademing van het dekbed. Wanneer u onder het dekbed ligt wordt u wel warm gehouden door het materiaal, maar kunt u vrij bewegen omdat het niet zwaar aanvoelt.

Bamboedekbedden zijn milieuvriendelijk

Wilt u een milieubewuste keuze maken qua dekbed? Dan is het mogelijk dat uw voorkeur uitgaat naar een bamboe dekbed. Bamboe is een snelgroeiend materiaal en kan tot wel een halve meter per dag groeien. Wanneer dit gebruikt wordt voor een bamboe dekbed, groeit de plant binnen een aantal dagen weer aan. Daarnaast worden de dekbedden biologisch geproduceerd en wordt de bamboe niet met pesticiden en andere gif soorten behandeld zodat u zeker weet dat het 100% natuurlijke producten zijn. Een bamboe dekbed gaat voor een lange periode mee, waardoor het product ook duurzaam is. Kortom, als u milieuvriendelijk wilt kiezen, kiest u voor bamboe.

Bamboedekbed kopen

Mocht u een keuze hebben gemaakt voor een bamboe dekbed, dan kunt u nog overwegen om er een hoofdkussen en of een dekbedovertrek bij te bestellen. Een nieuwe dekbedovertrek geeft vaak toch een verfrissende look aan de slaapkamer. Het bed bevat een groot oppervlak van de slaapkamer, dus wanneer u dit aankleed met een dekbedovertrek zult u hiermee deels de sfeer of kleur kunnen bepalen. Als eenmaal alle producten in de winkelmand geplaatst zijn, kunt u doorklikken naar de volgende stap. In dat menu kunt u uw persoons- en adresgegevens invullen zodat wij weten naar wie wij het bamboe dekbed moeten opsturen en waar we het moeten afleveren. Als u deze gegevens heeft ingevuld kunt u een keuze maken uit één van onze veilige betaalmethoden. U kunt kiezen tussen Paypal, creditcard en iDeal qua normale betaalmethoden. Daarnaast bieden wij u ook een optie om achteraf te betalen. Dit kan met Afterpay. U dient dan het bedrag te voldoen binnen een aantal weken nadat uw product thuisbezorgd is. Mocht u toch een ander dekbed willen dan u heeft binnengekregen? Dan kunt u het binnen 30 dagen bij ons melden en terugsturen, dan zullen wij proberen dit op te lossen!

 

Een ogenblik geduld a.u.b.