4 Seizoenen Dekbed

4 Seizoenen Dekbed

Een vier seizoenen dekbed kunt u heel het jaar door gebruiken. Doordat het twee dekbedden zijn ligt u er warm bij in de winter en door één dekbed weg te halen blijft u ook koel in de zomer.
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

4 seizoenen dekbed

Indien u een dekbed wilt welke u zowel voor de winter als voor de zomer kunt gebruiken, is een 4 seizoenen dekbed iets voor u. Een vier seizoenen versie bestaat in principe uit twee losse dekbedden. Indien u deze tegelijk gebruikt, vormt dit een heerlijk dik winterdeken. Het ene dekbed is een zomerdekbed en het andere een najaar/lente dekbed, waardoor het samen een lekker dik deken wordt vergelijkbaar met een winterdekbed. 4 seizoenen varianten zijn ideaal voor mensen die slechts één product willen hebben en hiermee klaar willen zijn. Voor elk seizoen is er één geschikt waardoor u het nooit te koud of te warm kunt hebben. Dekbedden worden op een schaal van één tot en met vier onderverdeeld in warmteklassen. Waarbij één staat voor warmst en vier voor minst warm. 4 seizoenen versies bestaan uit twee dekbedden waarvan één warmteklasse drie heeft en de andere warmteklasse vier heeft. Als ze aan elkaar verbonden zijn creëren ze warmteklasse één.

Verschillende soorten vier seizoenen dekbedden

Een vier seizoenen dekbed is te koop in verschillende soorten, modellen, maten en kwaliteit. Elke variant heeft zijn eigen eigenschappen en kwaliteiten. Zo bieden we varianten aan die bijvoorbeeld antiallergisch, puur van natuurlijke materialen zijn gemaakt of varianten die 100 % zijn vervaardigt uit gerecyclede materialen. De tijk is vaak van katoen en de vulling kan variëren. Zo is er bijvoorbeeld een vier seizoenen variant met een vulling van dons, maar ook wol komt voor als vulling. Donzen dekbedden van dons kenmerken zich door uitstekende ventilatie en zijn vermogen om veel vocht te absorberen. Waardoor u zelf tijdens de warmste zomernachten nog lekker koel en comfortabel blijft. Wol is echter een stuk zwaarder dan dons, maar dit zorgt wel voor een comfortabel gevoel in de winter. Een wollen vulling is namelijk warmte isolerend en heeft ook een groot absorberend vermogen. Er zijn ook vullingen van synthetisch materiaal, speciaal voor de mensen die hun dekbed vaak willen wassen of allergisch zijn voor natuurlijk materiaal. Sommige varianten hebben ook een unieke behandeling gehad. Deze behandeling zorgt ervoor dat de groei van schimmels en bacteriën tegen gaat. Er is een 4 seizoenen dekbed die ieder zijn wens kan vervullen!

Online 4-seizoenen dekbed bestellen

Op dekbedden.nl heeft u een ruime keuze uit allerlei verschillende soorten. Wij van dekbedden.nl vinden het zeer belangrijk dat u met alle gemak en in alle veiligheid uw bestelling kunt plaatsen. Nadat u een geschikt product heeft uit gekozen hoeft u alleen nog maar, zonder een profiel aan te maken, uw gegevens in te vullen. Vervolgens kunt u betalen via één van onze vertrouwde betalingssystemen. Het is mogelijk om via Afterpay te betalen, maar ook via iDeal, PayPal en uw creditcard.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.