1 persoons dekbed

1 persoons dekbed

Wanneer u alleen slaapt of liever uw deken niet deelt dan is een eenpersoons dekbed perfect voor u. Ze zijn beschikbaar in veel verschillende soorten, u kunt de vulling helemaal aanpassen op uw eigen wensen en behoeften. In ons assortiment vindt u wat u nodig heeft.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Snel thuisbezorgd 
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1 persoons dekbed

Wanneer u 's nachts alleen slaapt, kunt u het fijner vinden om in een eenpersoons bed te slapen. Dit is immers ruim genoeg voor één persoon. Ook voor de eenpersoonsbedden zijn geschikte dekbedden te vinden. Een 1 persoons dekbed kan bestaan uit dezelfde materialen als de tweepersoons dekbedden. Hierbij kunt u denken aan een eenpersoons dekbed van wol, dons of juist een synthetisch eenpersoons dekbed. Synthetische 1 persoons dekbedden kunnen ideaal zijn wanneer u bijvoorbeeld allergisch bent voor natuurlijke stoffen of een andere allergie heeft. Een synthetisch 1 persoons dekbed kan namelijk gemakkelijk gewassen worden, wat bij diverse longziektes en allergieën erg van pas kan komen.

Een eenpersoons dekbed kopen

Een donzen en wollen 1 persoons dekbed heeft dezelfde absorberende en zachte eigenschappen als de tweepersoons dekbedden. U beleeft dus dezelfde voordelen met uw dekbed voor een eenpersoonsbed, alleen heeft uw dekbed een kleiner formaat. De dekbedden zijn, net zoals de eenpersoons bedden en 2 persoons dekbedden, in verschillende maten verkrijgbaar. Zo is er dus altijd een dekbed wat voldoet aan uw eisen en op uw bed past.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.